Qui som

Open Garden Gespa Artificial, neix en 2006 amb l’objectiu de ser una empresa especialitzada en el subministrament de les millors varietats de gespa artificial i els seus complements a Majoristes de Jardineria, Instal·ladors de gespa artificial, Garden Centers i Constructors.

Amb oficina i magatzem central a Barcelona i una àmplia cobertura nacional li ofereix un Servei Integral que inclou l’assessorament inicial, la venda del producte, la instal·lació, i el manteniment de les instal·lacions, a través d’uns professionals dedicats en exclusiva a la gespa artificial, cobrint totes les seves necessitats.

Open Garden disposa de productes específics per a cada situació, gespes artificials d’última generació i alta qualitat que imiten perfectament a la gespa natural. La gespa artificial a penes necessita manteniment i lluirà un preciós color verd per molts anys.

La suavitat de les nostres gespes residencials és tan agradable que supera al natural i convida a ser utilitzat com a zona de joc infantil o de descans. Les gespes amb farciment incorporat són suaus i mullidos, resulten ideals per a àtics i jardins particulars.

La gespa esportiva és també un element bàsic per a Open Garden que col·labora amb els millors fabricants del mercat per a aconseguir zones esportives equipades amb l’última tecnologia i el millor servei. Aquí, el nostre departament tècnic, realitzarà projectes a mesura en funció de les necessitats de cada instal·lació.

  • icono
    Galeria d'imatges